Clicky

 
Transport Online - 'Raketten VS worden uit de lucht geschoten'

'Raketten VS worden uit de lucht geschoten'

'Raketten VS worden uit de lucht geschoten'
11-04-2018 10:31 | Buitenland | auteur ANP

BEIROET - Amerikaanse raketten die worden afgevuurd op Syrië zullen allemaal uit de lucht worden geschoten en de lanceerinrichtingen zullen worden aangevallen. Dat heeft de Russische ambassadeur in Libanon aangekondigd.

Aleksander Zasipkin wees op een verklaring van de Russische president Vladimir Poetin en de Russische stafchef in die richting. "Als er een aanval komt door de Amerikanen, dan zullen de raketten worden neergehaald en ook de plek waar zij werden gelanceerd''.

De Amerikaanse president Donald Trump heeft laten weten dat hij snel beslist over een Amerikaanse reactie op de vermoedelijk gifgasaanval in de Syrische stad Douma. Bij de aanval in Douma zouden zaterdag minstens zeventig mensen om het leven zijn gekomen. Syrië ontkent de aanval.

Trump toonde zich via Twitter niet onder de indruk van de Russische aankondiging om Amerikaans raketten neer te halen. "Maak je klaar Rusland, want ze zullen komen, mooi, nieuw en 'smart' '', aldus Trump. "Jullie zouden geen partner moeten zijn van een met gas dodend beest dat zijn eigen volk uitmoordt en er van geniet''.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,959
Diesel1,576

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats