Transport Online - Innova Trans failliet verklaard

Innova Trans failliet verklaard

Innova Trans failliet verklaard
11-04-2018 09:48 | Faillissementen | auteur Redactie [FE]

VENLO - Voor de rechtbank van Limburg is op dinsdag 10 april Innova Transport Nederland BV failliet verklaard, beter bekend als Innova Trans.

Bij het bedrijf werken, volgens curator mr. Muijres, werken er acht medewerkers bij het bedrijf.

Het is op dit moment nog te vroeg om een exacte oorzaak te noemen meldt de curator woensdagochtend.

Er wordt bij het bedrijf beperkt doorgewerkt. Lopende opdrachten worden nog afgemaakt maar de curator verwacht dat het bedrijf snel stil zal komen te liggen.

Innova Trans kwam in 2014 veelvuldig in het nieuws nadat eigenaar Gerard Wigmans slachtoffer was geworden van een aantal brutale ladingdiefstalen. In totaal vier complete ladingen werden van Wigmans ontvreemd. Deze ladingdiefstallen werden indertijd gepleegd door het later failliet verklaarde Viking Internationaal Koel- en Vriestransport uit Zutphen. 

Op 4 december 2014 werden uiteindelijk drie mannen opgepakt die verdacht werden van de ladingdiefstallen. In februari 2015 werden opnieuw twee mannen opgepakt in verband met deze zaak.

Innova Trans, gestart in 2004, is een internationaal opererend expeditiebedrijf. Het verzorgen van deel- en complete adingen, (on)gevaarlijke chemicaliën, electronica, glas, medische- en cosmetische artikelen, hout, staal, papier, bouwmaterialen en palletgoederen binnen Europa behoort tot de specialisatie. Maar ook stukgoed vervoer en speciaal vervoer behoort tot de kernactiviteiten van het transportbedrijf uit Venlo.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,863
Diesel1,498

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen