Transport Online - Transportbedrijf Theo Tanke overgenomen door Thomas Boers

Transportbedrijf Theo Tanke overgenomen door Thomas Boers

Transportbedrijf Theo Tanke overgenomen door Thomas Boers
10-04-2018 10:10 | Transport | auteur Redactie [MV]

POELDIJK/HOEK VAN HOLLAND - Transportbedrijf Theo Tanke, aan de Slachthuiskade 10b in Poeldijk wordt per 1 mei overgenomen door Thomas Boers uit Hoek van Holland. “Dat klopt”, beaamt eigenaar Paul Tanke van de eerstgenoemde onderneming dinsdagochtend tegenover de nieuwsredactie van Transport Online.

Hij legt even later uit waarom de transportonderneming aan de Dwarskulk 4 het bedrijf van Paul en zijn vader overneemt. “Samen zijn wij sterker. Ik heb nu met mijn vader de leiding. Hij is inmiddels 68 jaar en heeft aangegeven te willen stoppen. Ik zie de toekomst somber in als ik alleen de directie voer. Ik rij nu meer dan ik op kantoor zit, vanwege het gebrek aan chauffeurs. Thomas Boers is een goede klant van ons en een tijdje geleden kwamen wij in gesprek wat betreft een overname”, klinkt het.

Weinig veranderingen

“In principe verandert er weinig. Er zijn twaalf chauffeurs, die gaan allemaal mee. En blijven hun eigen werk doen. Ik ga ook voor Thomas Boers werken. En ga helpen bij de planning”, legt hij uit.

Wel vervalt de huidige bedrijfslocatie aan de Slachthuiskade per 1 mei. De chauffeurs werken vanuit Hoek van Holland.

Goed gevoel

De medewerkers zijn afgelopen zaterdag ingelicht. “Ze kwamen aanvankelijk met knikkende knieën naar het kantoor waar ze waren uitgenodigd. Toen ze te horen kregen wat er gaat gebeuren, reageerden ze positief”, verklaart Tanke.

“Zelf heb ik er ook een goed gevoel bij. Mijn vader eveneens. Die heeft ons bedrijf overigens eerder van zijn broer overgenomen. Transportbedrijf Theo Tanke vervoert vooral groenten en fruit. Transportbedrijf Thomas Broers bestaat al meer dan 100 jaar en doet veel transportactiviteiten in Groot-Brittannië.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,661
Diesel1,322

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions