Stevige groei KLM zette ook in maart door

Stevige groei KLM zette ook in maart door
10-04-2018 09:39 | Algemeen | auteur Redactie [FE]

AMSTELVEEN - KLM verwelkomde in de maand maart 8,7 procent meer passagiers aan boord in vergelijking met dezelfde maand vorig jaar. Bij een hoger vervoer van 7,4 procent in passagierskilometers en een hogere capaciteit stoelkilometers van 4,1 procent, steeg de bezettingsgraad flink met 2,8 procent-punt.

Het vrachtvervoer zwakte wat af met 0,8 procent ten opzichte van 2017.

"De KLM Groep sluit met deze stevige groeicijfers over de maand maart een uitstekend eerste kwartaal van 2018 af. Vergeleken met het eerste kwartaal van 2017, stegen de passagiersaantallen voor het KLM-netwerk met 9,7 procent. Een mooie prestatie die alle medewerkers met elkaar hebben neergezet, ondanks de operationele uitdagingen, zoals de slechte weersomstandigheden in Europa", aldus Pieter Elbers - KLM president-directeur

Transavia Nederland zag eveneens flinke groei ten opzichte van dezelfde maand vorig jaar. Bij een hoger vervoer in passagierskilometers en een toename van de capaciteit, kwam de bezettingsgraad flink hoger uit. Bij KLM Cargo steeg de benuttingsgraad met 0,5 procent-punt, bij een licht lager vervoer en een lagere capaciteit.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,801
Diesel1,499

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden