Nieuwe combi’s met Frigoblock koeling voor Fatrans

Nieuwe combi’s met Frigoblock koeling voor Fatrans
09-04-2018 13:21 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

ROTTERDAM - Logistiek dienstverlener Fatrans, gespecialiseerd in het geconditioneerd vervoeren en distribueren van verse food en food-gerelateerde producten, schafte onlangs nieuwe combi’s aan voorzien van Frigoblock koeling.

Ultravers vervoer, daar draait het om bij Fatrans. De bedrijfsvoering is hier compleet op ingericht. “Strak plannen en stipt leveren staan bij ons hoog in het vaandel”, vertelt Marco Stricker facilitair manager bij Fatrans.

“Fatrans heeft een groot retailnetwerk in Nederland, België en Duitsland op het gebied van gekoeld transport. Het wagenpark van Fatrans, voornamelijk DAF en Volvo, bestaat uit 45 trekkende eenheden waarvan 7 combi’s en 38 trekkers en een 50-tal trailers.”

Fatrans moderniseert het wagenpark met twee nieuwe combi’s en vijf nieuwe trekkers. Marco Stricker: “De wagens zijn voorzien van de nieuwste ontwikkelingen. De combi’s zijn uitgerust met de EK13L koelmachine van Frigoblock waarvan de aandrijving geschiedt door middel van een generator die gekoppeld is aan de schone Euro 6 motor. Twee van de vijf trekkers worden als experiment uitgerust met een generator waarmee de Thermo King SLXi Hybrid trailer unit kan worden aangedreven. Door deze toepassing wordt de uitstoot van C02 teruggedrongen, doordat de koelmotor geen gebruik hoeft te maken van de dieselmotor.”ACTUEEL

Vanwege stiptheidsacties van Franse douaniers zijn er lange wachttijden in Calais. Check hieronder de actuele wachttijden.

Actuele wachttijden

Truckoccasions

Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier