Transport Online - Vrachtwagenchauffeur bekneld na ongeval op A59 [+foto]

Vrachtwagenchauffeur bekneld na ongeval op A59

Vrachtwagenchauffeur bekneld na ongeval op A59 [+foto]
09-04-2018 10:44 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

TERHEIJDEN - [update 16:53 uur] Op de A59 ter hoogte van Terheijden is maandagochtend 9 april 2018 rond 09.45 uur een 47-jarige vrachtwagenchauffeur uit Druten zwaargewond geraakt tijdens een kopstaartaanrijding.

Het verkeer op de A59 in de richting van knooppunt Zonzeel minderde plotseling vaart, maar de 47-jarige vrachtwagenchauffeur kon niet meer op tijd stoppen en reed tegen de vrachtwagen voor hem, bestuurd door een 42-jarige man uit Zegge. De voorste vrachtwagen was beladen met betonnen palen, die zich in de cabine van de botsende vrachtwagenchauffeur boorden.

Het 47-jarige slachtoffer uit Druten kwam bekneld te zitten in zijn vrachtwagen en moest door de hulpdiensten uit zijn benarde positie worden bevrijd. Ook de traumaheli landde ter plaatse om eerste hulp te verlenen. Rond 10.40 uur kon de gewonde man bevrijd worden uit zijn vrachtwagen. Hij is naar een ziekenhuis overgebracht. 

De snelweg A59 is tussen Made en knooppunt Zonzeel afgesloten geweest vanwege de hulpverlening bij het ongeval. Kort voor het middaguur ging de weg weer open.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,681
Diesel1,324

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions