Transport Online - DAF European Technician of the Year 2018

 


DAF European Technician of the Year 2018

DAF European Technician of the Year 2018
06-04-2018 13:36 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

EINDHOVEN - Wie is de beste DAF monteur van Europa? Om dat uit te vinden, organiseert DAF Trucks voor de vierde keer de Europese finale van de DAF Technician of the Year. De zoektocht naar de beste DAF technicus onderstreept het belang dat DAF hecht aan de intensieve opleiding van professionele werkplaatstechnici.

DAF lanceerde afgelopen jaar een volledig nieuwe generatie hypermoderne trucks. Hierdoor blijven de New LF, New CF en New XF vooroplopen op het gebied van onder meer milieu, veiligheid, chauffeurscomfort en natuurlijk total cost of ownership.

De DAF werkplaatstechnici kennen ook de nieuwste DAF trucks door en door. Ze zijn intensief getraind om altijd met de meest actuele informatie en systemen klanten zo snel en kostenefficiënt mogelijk te helpen. Bovendien is een DAF technicus hét visitekaartje in de werkplaats van de DAF-dealer en speelt hij een belangrijke rol wanneer het gaat om klanttevredenheid. Het gaat tenslotte om het leveren van service en kwaliteit tot in het kleinste detail.

De wedstrijd

De Technician of the Year wedstrijd bestaat uit twee fases. Het afgelopen jaar is in 18 deelnemende landen gestreden om de nationale titel. Uitsluitend de winnaars nemen het tegen elkaar op tijdens de Europese finale die plaatsvindt op 11 en 12 april bij het hoofdkantoor van DAF in Eindhoven.

Tijdens deze finale, wedijveren de finalisten met hun vakkennis op zowel uitdagende theoretische onderdelen als praktijkcases, waarbij ze onder meer binnen een gestelde tijd storingen aan motor- en voertuigsystemen moeten oplossen.

Alle genomineerden hebben het hoogste opleidingsniveau: Master Technician.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,589
Diesel1,339

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden