Transport Online - Johan Vlemmix eist twee ton van Patricia Paay

Johan Vlemmix eist twee ton van Patricia Paay

Johan Vlemmix eist twee ton van Patricia Paay
04-04-2018 17:16 | Showbizz | auteur ANP

EINDHOVEN - Patricia Paay krijgt een schadeclaim van 200.000 euro aan haar broek. Johan Vlemmix dient op 18 april een eis tot schadevergoeding in bij de rechtbank in Den Bosch. Dat meldt Omroep Brabant. Paay eiste al eerder op haar beurt 30.000 euro schadevergoeding van Vlemmix.

De ruzie tussen de voormalige zangeres en tv-persoonlijkheid en de Brabantse ondernemer en koningshuisfan begon toen Vlemmix een levensgrote lookalike sekspop van Paay op de markt wilde brengen. Hij zag daarvan af toen de advocaat van Paay hem had gesommeerd zijn initiatief niet door te zetten. Als Vlemmix de pop wel zou gaan verkopen, zou hij door Paay voor de rechter zijn gesleept.

Naast de Patricia Paay-pop wilde Vlemmix poppen van andere bekende Nederlanders op de markt brengen. Door de acties van Paay wil nu niemand meer een pop kopen en ligt zijn handel stil, claimt hij.

“Ik kom nu met een tegenclaim”, zegt Vlemmix tegen Omroep Brabant. “Ik ben zo ziek van alles geworden. Door deze zaak zijn de poppen zo negatief in de publiciteit gekomen dat mensen überhaupt geen pop meer durven te kopen. Het is nu ook klaar met mijn handel in poppen, ik heb de stekker eruit moeten trekken. Niemand durft nog een pop te kopen. Ze heeft behoorlijk wat door mijn neus geboord vanwege alle negatieve publiciteit. Nu krijgt ze een flinke tegenclaim.”

Niet alleen de poppenhandel van Vlemmix ligt stil, ook zijn politieke carrière staat op een laag pitje. Met zijn Partij voor de Toekomst deed de ondernemer mee aan de gemeenteraadsverkiezingen, maar de 749 stemmen die hij kreeg waren niet genoeg voor een plekje in de Eindhovense raad.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,267

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions