Transport Online - VDS Logistics failliet verklaard

VDS Logistics failliet verklaard

VDS Logistics failliet verklaard
28-03-2018 11:21 | Faillissementen | auteur Redactie [FE]

ROTTERDAM - [update 11:51 uur] Voor de rechtbank van Rotterdam is op dinsdag 27 maart VDS Logistics failliet verklaard. Het failliete transportbedrijf kreeg vorige week donderdag nog uitstel van betaling.

Bij VDS Logistics BV zijn circa 55 personen werkzaam, meldt curator mr. Hattink woensdagochtend.

"De financiële problemen zijn veroorzaakt door een combinatie van factoren waaronder stevige concurrentie, congestie en ziekte", vervolgt zij.

"Er wordt met diverse partijen gesproken over een doorstart van de activiteiten. Een doorstart is in het belang van alle betrokken partijen: niet alleen de schuldeisers, maar ook de betrokken werknemers. Tot dat moment zullen de activiteiten naar verwachting kunnen worden voortgezet", laat mr. Hattink desgevraagd weten.

VDS Logistics is in 2009 opgericht en actief in het goederenvervoer over de weg waaronder containertransport, dedicated transport, winkeldistributie en palletdistributie. In april 2016 nam VDS Logistics van der Elst Transport over. Hiermee voegde het bedrijf 25 vrachtwagens toe en breidde het werk uit met ADR tankcontainer vervoer.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,743
Diesel1,407

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions