In de categorie 1 april: Van Kaathoven lanceert Afval Aroma's

In de categorie 1 april: Van Kaathoven lanceert Afval Aroma's
28-03-2018 09:45 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

EINDHOVEN - Het is weer díe tijd van het jaar; 1 april nadert en de redactie ontvangt weer de meest ongeloofwaardige persberichten. De leuksten zullen wij de komende dagen onder de mom van 'in de categorie van 1 april' plaatsen.

Van Kaathoven stuurde woensdagochtend een persbericht met een vreemd luchtje, oordeel zelf.

Van Kaathoven is weg van afval. Daarom lanceert de afvalspecialist met trots de ‘Afval Aroma’s®’, een eerbetoon aan de meest onmiskenbare geuren van het afval dat onze vuilnismannen dagelijks inzamelen.

Exclusieve collectie geuren

De exclusieve collectie Afval Aroma’s® bestaat uit de geuren ‘Gemaaid Gras’, ‘Hout Couture’, ‘Rest is Best’ en ‘Eau de Frietvet’. De Afval Aroma’s® bevatten stuk voor stuk de meest zuivere en natuurlijke ingrediënten, rechtstreeks afkomstig vanaf de vuilniswagen. De pure extracten van vers gemaaid gras, een knisperend haardvuur, ruikend restafval en borrelend frietvet maken de Afval Aroma’s® tot een must-have voor eenieder die de gemiddelde (werk)dag van een vuilnisman in geur en kleur wil ervaren!

Het plan is om in de toekomst nog meer parfums aan de collectie toe te voegen. "We zijn achter de schermen al druk doende met een nieuwe lijn. Laten we eerst het onthaal van deze eerste badge afwachten", verklaart het in Noord-Brabant en Limburg gevestigde bedrijf.

Nog niet helemaal overtuigd dat het hier een 1 april-grap betreft? Laat deze
fantastische parfums dan niet aan jouw neus voorbijgaan en pre-order deze limited edition Afval Aroma’s® via www.vankaathovengroep.nl/afvalaromasNieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,776
Diesel1,478

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden