Transport Online - Fietser om het leven gekomen na aanrijding met vrachtwagen op N377

Fietser om het leven gekomen na aanrijding met vrachtwagen op N377

Fietser om het leven gekomen na aanrijding met vrachtwagen op N377
27-03-2018 16:37 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

BALKBRUG - [update] Bij een verkeersongeval met een vrachtwagen in Balkbrug is dinsdagmiddag een 70-jarige fietser uit Dedemsvaart om het leven gekomen. 

Het ongeluk gebeurde rond 15:45 uur onderaan de afrit van de N48. De man en de vrouw fietsten rond dat tijdstip op de parallelweg in de richting van Balkbrug toen de bestuurder van de vrachtwagen, een 43-jarige man uit Ugchelen, optrok om de N377 op te rijden. Hierbij kwam het slachtoffer onder de vrachtwagen terecht. 

Alle hulpdiensten rukten met spoed uit en ook een mobiel medisch team werd per helikopter opgeroepen. Alle hulp kwam echter te laat en het slachtoffer overleed op de plaats van het ongeval.

De afrit van de N48 is afgesloten door de politie. Ook de N377 vanaf Balkbrug in de richting van Dedemsvaart is volledig afgesloten. De verkeersongevallen analyse van de politie is met spoed ter plaatse gekomen en doet onderzoek naar het ongeval. Het verkeer wat klem kwam te staan achter de vrachtwagen is met behulp van de politie weggeleid.

Het andere verkeer waaronder op de N377 is door de provincie omgeleid via andere wegen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,745
Diesel1,409

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions