Clicky

 Opnieuw wielklem voor parkerende vrachtwagens in Rotterdam

Opnieuw wielklem voor parkerende vrachtwagens in Rotterdam [+foto]
25-03-2018 10:23 | Overtredingen | auteur Redactie [FE]

ROTTERDAM - Ook gisteren heeft de gemeente Rotterdam weer vrachtwagens die verkeerd geparkeerd stonden voorzien van een wielklem. Op Distripark Eemhaven stonden diverse vrachtwagens met buitenlands kenteken met een wielklem.

Deze vrachtwagens kunnen pas weer vertrekken nadat de boete van 95 euro is voldaan. De gemeente Rotterdam controleert sinds kort streng op parkerende vrachtwagens.

Vrachtwagenchauffeurs mogen alleen nog parkeren in de vakken op de parkeerplaatsen langs (snel)wegen en op aangewezen truck- en trailerparkings in de gemeenten. Doen zij dit niet en worden zij bekeurd, dan is de bekeuring € 95.

In de Metropoolregio Rotterdam en Den Haag (MRDH) mag alleen geparkeerd worden op de daarvoor aangewezen plaatsen. Ditzelfde geldt voor de rustplaatsen langs de snelwegen. In Rotterdam kunnen vrachtwagenchauffeurs gebruik maken van de (tijdelijke) truckparking Hoek van Holland. Deze parking ligt nabij het bedrijventerrein De Kulk en wordt geëxploiteerd door de gemeente Rotterdam. Voor 10 euro per 24 uur, dit is ook de maximaal toegestane parkeertijd, kunnen chauffeurs hier hun vrachtwagen parkeren.

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,106
Diesel1,926

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions