Nieuwe DAF CF 370 FA 4x2 Combi voor Rentex Floron

Nieuwe DAF CF 370 FA 4x2 Combi voor Rentex Floron
25-03-2018 10:13 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

BOLSWARD - Zaterdag mocht Bedrijfswagen Service Friesland de sleutels overhandigen van deze prachtige nieuwe DAF CF 370 FA 4x2 bakwagen in combinatie met een WEB wipkar aanhangwagen aan Rentex Floron in Bolsward. De aanhangwagen is voorzien van een verschuifbare dissel. Zodat er een doorlaatsysteem mogelijk is tussen truck en aanhangwagen.

De nieuwe DAF CF 370 FA 4x2 bakwagen is uitgevoerd met een PACCAR MX-11 motor. Met een geautomatiseerde TraXon 12 versnellingsbak. Hiernaast is de DAF CF voorzien van een MX motorrem.

Het exterieur van de DAF CF 370 FA 4x2 bakwagen is een beauty om te zien. De gehele DAF-truck is een prachtig mooi geheel. Wat begint met de geweldige look van de Space Cab cabine welke prachtig mooi aansluit op de laadbak. De DAF CF is af fabriek in de bedrijfskleuren van Rentex Floron geleverd. De speciale middenas aanhangwagen en de DAF zijn opgebouwd door IJntema Carrosseriebouw Heerenveen. Hierdoor is het mede een prachtig geheel geworden.

De decoratie cabine kleur van het interieur is Black Rock, met een kleur afwerking in het mooie Dark Sand. Verder is het interieur uitgevoerd met vele opties. Met een Luxury Air chauffeursstoel met armsteun, een handbediend aluminium dakluik, een Automatische temperatuurregeling en airco. Hiernaast is de DAF CF uiteraard voorzien van een Adaptive Cruise Control met FCW en AEBS. En een Driver Performance Assistant.

De DAF CF is voorzien van een Lane Departure Warning-systeem, een Voertuigstabiliteitsregeling (VSC) en een achteruitrijsignalering.

De 4x2 bakwagen is voorzien van een achterwielophanging met Stabilink. Hiernaast is de nieuwe CF voorzien van een Aslastbewaking. Door frequent lossen en laden onderweg kan de asdruk snel variëren. Er wordt met een Aslastbewaking een te hoge druk op een van de assen voorkomen.

Deze prachtige DAF CF truck combinatie wordt ook door Bedrijfswagen Service Friesland van de nodige Service en Onderhoud voorzien. Aangezien we kort geleden een reparatie en onderhoudscontract hebben afgesloten met Rentex Floron.

Rentex Floron is in 1913 onder Thomas Mulder ooit begonnen op de Florencestraat onder de naam ‘Florence, de bekende wasserij’ in het centrum van Bolsward.

Onder leiding van de derde generatie Tom Mulder groeit het bedrijf uit tot een miljoenenorganisatie. Een aantal industriële wasserijen, een textielproducent en een groot schoonmaakbedrijf gaan samenwerken onder de naam Rentex. De handelsnaam van het textielreiniging- en inmiddels ook leasebedrijf verandert in Rentex Florence. In 1974 ontstaat Rentex Nederland B.V.

In 2002 treedt Tom Mulder terug als directeur en wordt in een nieuwe organisatiestructuur Rentex Floron aangestuurd door een driehoofdige directie. Een directieteam dat samen met de medewerkers ook anno 2018 het motto van het grootste familiebedrijf in de wasserij branche Rentex Floron blijft uitdragen: taking care together!Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden