Clicky

 
Transport Online - Vervaeke Group gaat voor een volledige nieuwe "Corporate Branding"

Vervaeke Group gaat voor een volledige nieuwe "Corporate Branding"

Vervaeke Group gaat voor een volledige nieuwe
22-03-2018 16:30 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

ZELLIK - Vervaeke, Europees toonaangevend bedrijf in tanktransport binnen de chemische-en petroleumsector, heeft besloten om zijn “corporate branding” onder handen te nemen. Na de overname vorig jaar van de Nederlandse firma Van der Lee verdubbelde Vervaeke zijn activiteiten in de chemische sector en zorgde ze voor een geografische uitbreiding met bijkomende vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Om deze positieve ontwikkeling extra kracht bij te zetten wordt een nieuw gemeenschappelijk logo kenbaar gemaakt.

De Vervaeke Group is goed voor een omzet van meer dan 110 miljoen euro, een vloot van 700 trekkers, meer dan 1000 tankopleggers en een team van 900 medewerkers. Een jaar na de overname zijn beide bedrijven danig in de weer om van de integratie een succes te maken. De eerste vruchten van deze samenwerking zijn reeds een feit en de evolutie wordt door alle actoren als heel positief ervaren.

Na een grondige strategische analyse van zijn identiteit is Vervaeke tot de slotsom gekomen dat zijn huidig logo, hoewel heel herkenbaar, aan een aanpassing toe is. Tevens zal een volledig nieuw, gemeenschappelijk logo voor heel de Vervaeke Group een positief signaal inhouden. Dit zal niet alleen de herkenbaarheid van de Vervaeke Group ten goede komen, maar geeft ook aan dat Vervaeke de toekomstige opportuniteiten en uitdagingen met verenigde krachten tegemoet treedt.

Samen met het nieuwe logo heeft Vervaeke eveneens een passende slogan bedacht die de kenmerken van de organisatie combineert met de opportuniteiten en uitdagingen die in de toekomst ons pad zullen kruisen.

“Leading the way” verwijst namelijk niet alleen naar het baanbrekend werk van Vervaeke tijdens de laatste decennia - met vele technische innovaties - maar ook naar het streven om als referentie op veiligheids-, milieu - en opleidingsvlak te fungeren binnen de sector.

Een ander aspect van de “corporate branding” betreft de kleuren van de nieuwe voertuigen. Zowel de trekkers als de opleggers steken voortaan in een nieuw jasje, waarbij het blauw alom vertegenwoordigd is.

Vervaeke is na 80 jaar nog steeds een familiale groep en heeft zich ontwikkeld van een traditionele transportfirma tot een aanbieder van geïntegreerde logistieke oplossingen voor de chemie en de petroleumindustrie. Vervaeke biedt logistieke diensten aan vanuit 12 locaties in de Benelux, Duitsland , Luxemburg en Frankrijk. Het bedrijf telt 900 werknemers. Vervaeke beschikt over een eigen vloot van meer dan 700 trekkers – allemaal ADR gekeurd – en 1.000 tankopleggers van de meest uiteenlopende types, waardoor Vervaeke nagenoeg alle soorten gevaarlijke stoffen aankan.

Foto's

  • J.Roeland
    VERVAEKE

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,102
Diesel1,722

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions