Transport Online - Goud voor Havenbedrijf en Havenhuis Antwerpen

Goud voor Havenbedrijf en Havenhuis Antwerpen

Goud voor Havenbedrijf en Havenhuis Antwerpen
21-03-2018 16:41 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

ANTWERPEN - Zowel het Havenbedrijf Antwerpen als het Havenhuis vielen deze maand in de prijzen. Het Havenbedrijf Antwerpen is uitgeroepen tot ‘Overheidsorganisatie van het jaar’ en ook het Havenhuis, de hoofdzetel van het Havenbedrijf, sleepte de prijs voor ‘Best Refurbished Building’ in de wacht tijdens de gerenommeerde MIPIM Awards 2018 in Cannes.

Het Havenbedrijf is uitgeroepen tot ‘Overheidsorganisatie van het Jaar 2018’. De initiatiefnemers, EY, De Tijd/L’Echo en BNP Paribas Fortis, drukken ermee hun waardering en erkenning uit voor doeltreffende en innoverende overheidsorganisaties die burgers en bedrijven ten goede komen. Het Havenbedrijf werd geloofd om het progressie- en veranderingstraject dat een jaar geleden is gestart.

“Met dat traject willen we het Havenbedrijf en zijn medewerkers wendbaar maken zodat verandering geen bedreiging maar een opportuniteit betekent. Innoveren en samenwerken zowel binnen als buiten het bedrijf, zijn daarbij cruciaal en vormen de basis voor onze toekomst”, aldus Vandermeiren.

Ook het Havenhuis sleepte een prijs van een van de grootste vastgoedbeurzen ter wereld in de wacht. De MIPIM awards zet spraakmakende vastgoedprojecten in de kijker. Het Havenhuis is een dynamische werkplek voor de werknemers van het Havenbedrijf.

Om een ontmoetingsplaats voor de contacten van de Antwerpse havengemeenschap te creëren, stond de architecte Zaha Hadid voor een complexe uitdaging. Zij diende immers een oude en beschermde brandweerkazerne op het gekozen terrein te integreren in het nieuwe project. De prijs voor ‘Best Refurbished Building’ toont aan dat de architecten in hun opzet geslaagd zijn.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 1 juni t/m zondag 7 juni

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,621
Diesel1,286

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions