Clicky


BK Sneltransport neemt RTO BV over

BK Sneltransport neemt RTO BV over
21-03-2018 14:15 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

BOXMEER - Op 15 maart heeft BK Sneltransport BV, onderdeel van BK Logistics Group, branchegenoot RTO BV te Boxmeer overgenomen. BK Sneltransport BV opereert zowel nationaal als internationaal met honderd wagens, 150 personeelsleden en vestigingen in Veghel, Nieuwegein, Amsterdam (Schiphol) en nu ook in Boxmeer.

BK is specialist en voorloper op het gebied van Internationaal geconditioneerd vervoer en farmaceutisch transport. Met de overname van RTO BV beschikt BK per direct over een ultramodern distributiecentrum (‘Pharma warehouse’) op de Health Campus in Boxmeer. Met deze bedrijfsovername en de op korte termijn voorziene uitbreiding van het distributiecentrum te Boxmeer, breidt BK Logistics Group haar Pharma tak uit onder de naam BK Pharma Logistics.

De transportactiviteiten van RTO worden gecontinueerd. Met de overname en een verwachte autonome groei van 15-20 procent in de komende jaren, zullen op korte termijn vijftig arbeidsplaatsen, met name voor chauffeurs, ontstaan.

Volgens Paul Bouwmeester, CEO BK Logistics Group, biedt de overname van RTO aan BK de ideale gelegenheid haar diensten verder uit te breiden. Op het gebied van opslag, distributie en geconditioneerd vervoer in het algemeen en voor de farmaceutische industrie in het bijzonder, zal BK een grote expansie doormaken.