Clicky

 
Transport Online - Vrachtwagen botst achterop bus op A4 [+foto's]

Vrachtwagen botst achterop bus op A4

Vrachtwagen botst achterop bus op A4 [+foto's]
20-03-2018 09:48 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

HALSTEREN - [update 11:04 uur] Dinsdagmorgen is op de A4 bij Halsteren een vrachtwagen achterop een lijnbus gebotst. De hulpdiensten rukten massaal uit. De vrachtwagenchauffeur is door het ongeval gewond geraakt en naar een ziekenhuis gebracht. Het ongeval zorgde voor een flinke file vanuit Dinteloord richting Bergen op Zoom.

Het ongeval vond net na 09.00 uur plaats, net na de afrit van de A4 bij Halsteren op de rijbaan vanuit Dinteloord richting Bergen op Zoom. Door onbekende oorzaak reed de vrachtwagen achter op de lijnbus. Meerdere brandweervoertuigen, ambulances, de politie en de traumahelikopter uit Rotterdam werden gealarmeerd. De traumahelikopter is uiteindelijk niet meer ter plaatse geweest.

De bestuurder van de vrachtwagen is door de hulpdiensten bevrijd en naar een ziekenhuis vervoerd met nog onbekende verwondingen. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeval. Door het ongeval was de snelweg afgesloten. Al het verkeer moest de afrit af en kon bovenaan het viaduct de oprit weer op richting Bergen op Zoom. Rond 10:30 was er nog meer als 30 minuten vertraging.

Op het moment van de aanrijding was er een flinke file op de A4 vanuit Dinteloord richting Woensdrecht. Dit kwam door het bergen van een vrachtwagen bij de afrit Bergen op Zoom-Zuid.

Foto's

  • TCE Tours
  • TCE Tours
  • KLM Touringcar
    KLM Touringcar


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,946
Diesel1,753

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions