Transport Online - Verkeersdoden N270 Helmond zijn arbeidsmigranten

Verkeersdoden N270 Helmond zijn arbeidsmigranten

Verkeersdoden N270 Helmond zijn arbeidsmigranten
20-03-2018 08:30 | Ongevallen | auteur ANP

HELMOND - De politie heeft de identiteit achterhaald van de vijf personen die maandagmiddag om het leven kwamen bij een ongeluk op de N270 tussen Helmond en Deurne. Het gaat om vier mannen variërend in leeftijd van 27 tot 37 jaar en een vrouw van 24 jaar. Volgens de politie zijn het arbeidsmigranten die verbleven in het Duitse Goch, over de grens bij Nijmegen. Het land van herkomst kon de politie nog niet mededelen.

De slachtoffers zaten allen in een bestelbus die frontaal in botsing kwam met een vrachtwagen.

Drie andere inzittenden van het busje, een vrouw van 49 jaar en twee mannen van 36 jaar, zijn zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Ook de vrachtwagenchauffeur, een 48-jarige man uit Heusden, liep zware verwondingen op.

De bestelbus is eigendom van de Horizon Groep in Velp, een uitzendbureau voor onder meer de vleesindustrie. Naar de oorzaak van het ongeluk wordt onderzoek gedaan.

De provincie Noord-Brabant laat dinsdag weten dat de veiligheid op de N270 al langer de aandacht heeft. "Voor het deel van de N270 tussen Helmond en Deurne waar het ongeval maandag is gebeurd voeren we al een onderzoek uit naar de doorstroming en veiligheid. Over de uitkomsten voeren de provincie en de gemeenten komend voorjaar overleg om te kijken welke maatregelen mogelijk zijn'', aldus een woordvoerder.

Foto's

  • Jowitra
    Jowitra

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,902
Diesel1,549

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions