Vrachtwagenchauffeur dood na ruzie, andere zwaargewond, drie vrachtwagenchauffeurs aangehouden

Vrachtwagenchauffeur dood na ruzie, andere zwaargewond, drie vrachtwagenchauffeurs aangehouden
19-03-2018 11:36 | Buitenland | auteur Redactie [FE]

FEUCHT(D) - Op een parkeerplaats langs de Duitse A9 is zondagochtend 18 maart een dode vrachtwagenchauffeur gevonden. De 46-jarige man lag naast zijn vrachtwagen.

Een ernstig gewonde 36-jarige vrachtwagenchauffeur werd aangetroffen in de cabine van een vrachtwagen. Na onderzoek gaat de politie er vanuit dat er een ruzie is voorafgegaan aan de dood van de vrachtwagenchauffeur.

Kort na 08:30 uur ontving de politie een melding dat er op de parkeerplaats een levenloos persoon lag. Toen de politie ter plaatse kwam kon alleen nog de dood vastgesteld worden. Hij lag op de grond naast zijn vrachtwagen en had onder meer verwondingen aan zijn hoofd. Direct werd een speciale moordcommissie door de politie ingesteld die verder onderzoek heeft gedaan.

Op de parkeerplaats stonden een stuk of twaalf andere vrachtwagens. In een daarvan lag een 36-jarige ernstig gewonde man. Hij werd onmiddelijk overgebracht naar een ziekenhuis.

Zondagavond werden drie Oost-Europese vrachtwagenchauffeurs gearresteerd op verdenking van moord dan wel doodslag.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,768
Diesel1,469

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden