Clicky


HealthLink Europe opent nieuw warehouse in Waalwijk

HealthLink Europe opent nieuw warehouse in Waalwijk
16-03-2018 13:32 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

WAALWIJK - Nog dit jaar opent HealthLink Europe een nieuw warehouse in Waalwijk. Het bedrijf gaat zich vestigen aan de Mechie Trommelenweg, op een perceel van ruim 2 hectare. In het pand worden alle warehouse-activiteiten ondergebracht die nu plaatsvinden in de warehouses van HealthLink in ’s-Hertogenbosch en Rosmalen.

De verhuizing van de warehouse-activiteiten naar Waalwijk is ingegeven door de sterke groei die HealthLink doormaakt. Joost van den Heuvel, Managing Director van HealthLink Europe, licht toe: ”In de afgelopen jaren zijn we snel gegroeid. Binnen onze huidige warehouses kunnen we inmiddels niet verder uitbreiden, dus gingen we op zoek naar een nieuwe locatie voor beide warehouses.” De back-office-activiteiten van HealthLink die nu in ’s-Hertogenbosch plaatsvinden, verhuizen niet mee naar Waalwijk.

Geconditioneeerde opslag

Het nieuwe warehouse heeft een oppervlakte van 17.000 m2 aan geconditioneerde ruimte. Het hele gebouw heeft een temperatuur tussen 15 en 25° C en het bevat daarnaast een grote ruimte met een temperatuur tussen 2 en 8°C. Het pand voldoet volledig aan de strenge GDP- en GMP-normen. Van den Heuvel: “Wij hebben klanten in de medische en farmaceutische industrie, die hoge eisen stellen aan de kwaliteit van onze dienstverlening. We kunnen dankzij dit nieuwe warehouse de diensten richting onze klanten uitbreiden en naar een nog hoger niveau tillen.”

Investeren in personeel

HealthLink profileert zich graag als aantrekkelijke werkgever. Joost van den Heuvel hierover: “We vinden investeren in de kwaliteit van onze mensen erg belangrijk. We geloven dat we een aantrekkelijke werkgever zijn omdat we de zekerheid kunnen bieden van een contract met goede voorwaarden, een uitgebreid inwerktraject en opleidingen.”

Logistiek, opslag, transport en backoffice

HealthLink is in 1994 opgericht en is een ‘Total Solutions Provider’ voor bedrijven die actief zijn op het gebied van medische apparatuur, diagnostiek en menselijke weefsel of in de farmaceutische industrie. HealthLink is gespecialiseerd in logistiek op maat, temperatuurbeheerste opslag, fulfillment en transport management. Daarnaast biedt het backofficediensten, zoals meertalige klantenservice, financiële diensten en BTW-beheer.

Zusterbedrijf van Base Logistics

HealthLink behoort sinds september 2017 tot de Base Logistics Group. Daarmee werd het een zusterbedrijf van Base Logistics B.V., gevestigd in Moerdijk. Base Logistics is een innovatieve logistiek dienstverlener met een sterke positie op het gebied van Transport Management, Warehouse Management en Data Management.