Clicky


Frank van Kerkhof per 1 mei nieuwe operationeel directeur van Ecotrans

Frank van Kerkhof per 1 mei nieuwe operationeel directeur van Ecotrans
15-03-2018 09:48 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

VORDEN - Directeur-eigenaar Roel den Hollander stelt per 1 mei 2018 Frank van Kerkhof aan als Operationeel directeur van Ecotrans BV. De constante groei van de organisatie, de ontwikkelingen in de markt en de ambities van Ecotrans vragen om een verdere professionalisering van de organisatie. Frank van Kerkhof is een echte professional, heeft jarenlange ervaring met logistieke processen in de agrarische sector en weet als geen ander welke kwaliteit klanten verwachten. Deze eigenschappen gecombineerd met zakelijk inzicht maken van van Kerkhof de aangewezen persoon op deze uitdagende functie.

is logistiek specialist in de agrarische sector met transport van zakgoed en bulk veevoeders. Het past in de visie van om verwachtingen van de klant te overtreffen, betrokkenheid en creativiteit te leveren maar ook om te zorgen voor een prettige werksfeer en aandacht te schenken aan de ontwikkeling van haar medewerkers. Ik ben ervan overtuigd dat de kennis van Frank van Kerkhof ons als gaat helpen om onze ambities waar te maken.

Per 1 mei bestaat het directieteam van Ecotrans uit: Erdogan Sener, Financieel directeur, Frank van Kerkhof, Operationeel directeur, Roel den Hollander, Commercieel en Algemeen directeur.