Clicky


Verkeersruzie in Pijnacker mondt uit in mishandeling

Verkeersruzie in Pijnacker mondt uit in mishandeling
14-03-2018 17:05 | Binnenland | auteur Redactie [FE]

PIJNACKER - Op de Oostlaan in Pijnacker vond woensdagmiddag een verkeersruzie plaats waarbij meerdere mensen met elkaar op de vuist gingen. Vier personen raakten hierbij gewond. Agenten hielden twee verdachten, een 20-jarige man uit Delft en een 42-jarige vrouw uit Pijnacker, aan. De politie onderzoekt de zaak.

Een agent in vrije tijd zag dat meerdere mensen op de vuist waren op de Oostlaan en belde direct de hulpdiensten. Agenten die snel terplaatse waren spraken met meerdere getuigen om duidelijk te krijgen wat er aan de hand was. De agent in vrije tijd hield  kort na de vechtpartij een 20-jarige verdachte uit Delft in de Ligustrumlaan aan. Een andere verdachte, een 42-jarige man uit Pijnacker werd op de Oostlaan aangehouden. De twee zitten nog vast voor verhoor. 

Een ambulance vervoerde een 70-jarige vrouw met verwondingen aan haar gezicht naar het ziekenhuis. Drie andere slachtoffers lieten zich ter plaatse in de ambulance behandelen.

Het vermoeden bestaat dat de aanleiding voor de mishandeling lag in een voorafgaande verkeersruzie.  Door de slachtoffers wordt aangifte van mishandeling gedaan.