Transport Online - Peter Appel lid van Raad van Commissarissen TVM verzekeringen

Peter Appel lid van Raad van Commissarissen TVM verzekeringen

Peter Appel lid van Raad van Commissarissen TVM verzekeringen
14-03-2018 17:02 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

HOOGEVEEN - Transportondernemer Peter Appel is toegetreden tot de Raad van Commissarissen van TVM verzekeringen. De 54-jarige Appel is CEO/DGA van Peter Appel Transport, een van de grotere transportondernemingen van Nederland.

Peter Appel vervangt Harry Schenk, directeur en eigenaar van het internationaal opererende tanktransportbedrijf Schenk Papendrecht BV. De eveneens 54-jarige Schenk was sinds 2006 lid van de Raad van Commissarissen van TVM. Hij kwam na de maximale zittingsduur van drie termijnen niet meer voor herbenoeming in aanmerking.

Net als zijn voorganger Harry Schenk bezit Peter Appel veel kennis van de transportsector en alle ontwikkelingen daarin. Ook Appel is zeer begaan met innovatie en transportveiligheid, twee thema’s die voor TVM van grote waarde zijn en die nadrukkelijk zijn benoemd in het meerjarenplan 2018-2020 van TVM.

De Raad van Commissarissen van TVM verzekeringen kent nu de volgende samenstelling: Martin Duvivier (voorzitter), Freek Wansink, drs. Carin Gorter, drs. Tjebbe Nabuurs en Peter Appel.

Foto's

 • J.Roeland
  PETER APPEL
 • TRUCKSPOT DRACHTEN
  peter appel
 • J.Roeland
  PETER APPEL
 • J.Roeland
  PETER APPEL

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,829
Diesel1,499

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions