Grote hoeveelheid drugs aangetroffen in zeecontainers

Grote hoeveelheid drugs aangetroffen in zeecontainers
13-03-2018 17:53 | Binnenland | auteur Redactie [FE]

DEN HAAG - In een loodsencomplex aan de Schieweg in Delft trof de Dienst Regionale Recherche van de politie eenheid Den Haag afgelopen maandag een grote hoeveelheid drugs aan. Later die avond hield de recherche in Den Haag een 26-jarige Hagenaar aan. In de woning trof de recherche ook nog eens vier vuurwapens aan, meldt de politie.

Na de vondst van een drugslab vorige week dinsdag 6 maart in een vakantiewoning in Kamperland zette de recherche het onderzoek voort. Dit leidde maandag naar het loodsencomplex aan de Schieweg in Delft. Daar deed de politie doorzoekingen in twee zeecontainers en een garagebox. Bij de doorzoekingen troffen rechercheurs een grote hoeveelheid chemicaliën (ruim 1750 kg, bestemd voor de fabricage van synthetische drugs), ruim 30.000 amfetamine tabletten, 55 kilo pure MDMA-poeder en diverse apparatuur voor de opbouw van een laboratorium aan.

In een woning in Den Haag hield de recherche later die avond een 26-jarige Hagenaar aan. Bij de doorzoeking van de woning troffen agenten vier vuurwapens aan. De verdachte wordt donderdag voorgeleid bij de rechter commissaris. In de woning op het vakantiepark hield de recherche vorige week drie mannen en een vrouw aan, zij zitten nog steeds vast. De recherche zet het onderzoek voort en sluit meerdere aanhoudingen niet uit. Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden