Vrachtwagen door middengeleiderail op A50

Vrachtwagen door middengeleiderail op A50 [+foto]
10-03-2018 13:00 | Ongevallen | auteur ANP | Redactie Transport Online

HEERDE - [update 15:15 uur] Het verkeer op de A50 Zwolle-Apeldoorn is weer op gang gekomen, nadat deze eerder op de dag volledig was afgesloten. Een vrachtwagen was door onbekende reden dwars over de weg komen te staan en blokkeerde alle rijstroken. Daarnaast was hij door de middengeleiderail gereden.

De vrachtwagenchauffeur is gewond afgevoerd per ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle. 

De vrachtwagen is eerst rechts over het talud (met heide) gereden om vervolgens de rijbaan over te steken en in de vangrail te eindigen. De vrachtwagen is geladen.

Volgens een woordvoerder van de ANWB zijn bergers er nu in geslaagd om het voertuig te bergen. Daardoor is een van de rijstroken opengesteld voor verkeer. De andere rijbanen blijven nog dicht wegens reparatiewerkzaamheden. De berging is sneller klaar dan verwacht. Eerder werd nog rekening gehouden met een volledige afsluiting van de weg tot 19.00 uur.

Automobilisten in de richting van Apeldoorn hoeven niet meer om te rijden via Amersfoort. "De file verdwijnt nu als sneeuw voor de zon", aldus de woordvoerder van de ANWB.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,776
Diesel1,478

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden