Clicky

 
Transport Online - Twee nieuwe Kögel schuifzeiltrailers voor Stoel Kampen

Twee nieuwe Kögel schuifzeiltrailers voor Stoel Kampen

Twee nieuwe Kögel schuifzeiltrailers voor Stoel Kampen
09-03-2018 15:50 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

KAMPEN - Kögel Trailers Benelux B.V. leverde afgelopen week de eerste van twee nieuwe schuifzeiltrailers met een onderschuivende laadklep aan Stoel Kampen.

De keuze voor Kögel werd gemaakt op basis van stabilteit en kwaliteit en uiteraard de daarbij horende juiste prijsverhouding, eveneens belangrijk is de service en onderdelen ondersteuning welke gegeven kan worden vanuit Truck & Trailer Groep Noordoost.

Kögel Trailers blijft continue de focus leggen op kwaliteits verbeteringen, en blijft hier de komende jaren op innoveren zodat deze gewaarborgd blijft, want kwaliteit is voor Kögel een magisch woord. Een uitblinkend proces van Kögel Trailers is de conservering door middel van Nano Ceramic KTL coating van chassis en alle andere staal delen, hiermee loopt Kögel Trailers ver voorop en is roestvorming not done.

Oplegger werd geleverd met standaard versterkt chassis, liftas op voorste en achterste as, Dhollandia 2.500 kg laaddklep, accu’s ten behoeve van laadklep, 2 x 7 en 15 polige stekker aansluitingen. De zeilen en achterdeuren zijn door Kogel Trailers af fabriek voorzien van reclame in huisstijl van Stoel Kampen.

Stoel Kampen is al 129 jaar dienstverlener in de transportsector. De huidige hoofdactiviteit van onze onderneming is palletvervoer, machinevervoer, losgestort, maar ook het vervoer van medische apparatuur en bulktransport (silo-opleggers) .

Ook beschikt Stoel Transport over een ruim magazijn: circa 7.000 palletplaatsen en 1.500m2 bulkopslag. Producten kunnen hier worden opgeslagen variërend van een dag tot meerdere maanden, in alle soorten en maten.

De oplegger werd door Dirk Boer van Kögel Trailers Benelux B.V. afgeleverd aan Gert van Dijk van Stoel Kampen.

Foto's

  • R. van Heur
    R. van Heur
  • R. van Heur
    R. van Heur
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,062
Diesel2,064

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden