Clicky


Volvo en Renault Trucks dealers Van der Linden van Sprankhuizen en MS de Vries gaan samen verder

Volvo en Renault Trucks dealers Van der Linden van Sprankhuizen en MS de Vries gaan samen verder
09-03-2018 10:38 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie [FE]

BROEK OP LANGEDIJK - Jos Bot, Directeur van Van der Linden van Sprankhuizen en Piet de Vries, Directeur van MS de Vries, hebben overeenstemming bereikt dat Van der Linden van Sprankhuizen per 26 februari de activiteiten van MS de Vries overneemt.

Piet de Vries, directeur van MS de Vries, Volvo Trucks en Renault Trucks-dealer voor Friesland en Jos Bot, directeur van Van der Linden van Sprankhuizen, Volvo Trucks en Renault Trucks-dealer voor Noord-Holland zijn in 2017 met elkaar in overleg getreden met de intentie om beide bedrijven samen te voegen. Per 26 februari was de overname een feit.

“Wij zijn heel blij met deze stap. De beide prachtige familiebedrijven hebben een lange historie, diep geworteld in de truckbranche. Qua mentaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid sluiten ze goed op elkaar aan. We gaan vol vertrouwen de toekomst tegemoet”, verklaart Jos Bot.

Met de overname groeien de truckactiviteiten van Van der Linden van Sprankhuizen naar vijf vestigingen met in totaal ruim 120 medewerkers. De Friese vestigingen in Bitgum en Heerenveen blijven opereren onder de naam MS de Vries. Van der Linden van Sprankhuizen heeft in Noord-Holland vestigingen in Broek op Langedijk, Beverwijk en Zwaag.