Clicky


Kiezebrink Focus on Food kiest voor MAN

Kiezebrink Focus on Food kiest voor MAN
09-03-2018 10:05 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

PUTTEN - Onlangs heeft Kiezebrink uit Putten een nieuwe MAN TGX PerformanceLion én een MAN TGE bestelwagen aan zijn wagenpark toegevoegd, welke geleverd zijn door Roordink Bedrijfswagens. Kiezebrink was al bekend met MAN en door de goede ervaringen met de Roordink organisatie en de betrouwbaarheid van de huidige MAN truck is de keuze wederom gevallen op MAN.

Kiezebrink, dat sinds 1990 bestaat, is producent en leverancier van een grote variëteit aan diervoeders, voeding voor roofvogels, reptielen, dierentuindieren, honden en katten. Kiezebrink levert haar producten aan particulieren, groothandels, dierentuinen en verschillende distributeurs, zowel binnen als buiten de EU.

De MAN TGX PerformanceLion is met de 500 pk sterke motor en de ruime XXL dagcabine die voorzien is van exclusieve PerformanceLion bekleding een echt paradepaardje. De truck is door Van Winkoop uit Ermelo gespoten in de bekende gele Kiezebrink kleur en door Roordink voorzien van de nodige accessoires.

Naast de PerformanceLion heeft Kiezebrink ook een MAN TGE bestelwagen in 5 tons uitvoering met 180 pk motor aangeschaft. Deze is voorzien van een koel-vries combinatie met dag- en nachtkoeling. De koeling is door Roordink in samenwerking met een aantal partners opgebouwd.

Als finishing touch heeft Tomassen Reclame uit Harderwijk zowel de truck als de bestelwagen voorzien van bestickering in de huisstijl van Kiezebrink.