Transport Online - Nieuwe Volvo FH 460 6x2 Bakwagen voor Getra Transport Baak

Nieuwe Volvo FH 460 6x2 Bakwagen voor Getra Transport Baak

Nieuwe Volvo FH 460 6x2 Bakwagen voor Getra Transport Baak
08-03-2018 11:47 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

BAAK - Paashuis Bedrijfswagens Doetinchem heeft onlangs de sleutels overhandigd van een nieuwe Volvo FH 460PK sterke 6x2 bakwagen aan Getra Transport uit Baak

Goed uitgevoerd

De nieuwe Volvo FH 6x2 bakwagen heeft een D13K-motor die 460PK levert en een koppel heeft van 2.300 Nm. Daarnaast is de FH voorzien van een elektro/hydraulisch gestuurde naloopas waardoor het een zeer wendbare auto wordt.

Onder meer door Volvo’s Globetrotter XL-cabine, die de Zweedse bots-testen voor cabines doorstaan, de strengste ter wereld en het Orlaco Corner Eye systeem is er ingespeeld op de verkeersveiligheid. Het Corner Eye cameramonitorsysteem dekt een zichtveld van 270º af, daardoor kan er moeiteloos gemanoeuvreerd worden door de drukste verkeerssituaties.

Ars Carrosseriebouw uit Doetinchem heeft de opbouw verzorgd en de Volvo is voorzien van een onderschuiflaadklep.

Getra Transport

Getra Transport is in 1988 in Brummen opgericht door Sylvia Gerritsen. De eerste jaren heeft het bedrijf bewust met alleen vrouwelijke chauffeurs gewerkt. Begin jaren negentig is echtgenoot Frank als vennoot in het bedrijf gekomen en inmiddels is hun zoon, Robin Gerritsen verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. Door als kleinschalig bedrijf te opereren, blinkt het bedrijf uit in service, klantgerichtheid en specialistische kennis.

Bij de viering van het eerste lustrum is Getra Transport voorgedragen voor de Thea Veldhuyzen van Zanten Penning. Deze prijs wordt uitgereikt aan ondernemers voor zakelijk inzicht en het feit dat er alleen maar vrouwen in dienst zijn.

Toekomst

Met de toevoeging van deze nieuwe Volvo aan het wagenpark, maakt Getra Transport zich klaar voor een mooie toekomst. Hierbij spelen de veiligheid, het werkplezier en het comfort van de chauffeur een belangrijke rol.Rijverboden

LET OP: Extra rijverboden rondom Pinksteren:
> Klik Hier! <

De rijverboden voor deze week: maandag 25 mei t/m zondag 31 mei

Alle Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,623
Diesel1,297

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions