Clicky

 
Transport Online - Grote politieactie bij de Groot Fresh Group in Hedel [+foto]

Grote politieactie bij de Groot Fresh Group in Hedel

Grote politieactie bij de Groot Fresh Group in Hedel [+foto]
07-03-2018 20:17 | Criminaliteit | auteur Redactie [FE]

HEDEL - [update do 20:22 uur] Na een melding van een verdachte situatie heeft de politie na een achtervolging, vier personen aangehouden. Deze aanhoudingen hebben geleid tot een grote zoekactie naar drugs bij groente- en fruitbedrijf de Groot Fresh Group aan de Drielseweg in Hedel.

De politie kreeg een melding van een oplettende medewerker van een groothandel in Hedel, die een onbekend voertuig met meerdere inzittenden op hun terrein zag, die er niet thuishoorden.

De politie is met meerdere eenheden op zoek gegaan naar de desbetreffende auto. Deze is uiteindelijk getraceerd in Brabant op de A59. Een van de inzittenden had een vuurwapen bij zich, alle inzittenden van de auto zijn aangehouden voor bezit vuurwapen en bezit van grote hoeveelheid geld. Het gaat om vier mannen met verschillende nationaliteiten. 

Omdat de politie er rekening mee hield dat in een van de voertuigen op het bedrijfsterrein mogelijk verdovende middelen zaten, is door de politie ook daar onderzoek gedaan met behulp van speciale diensten en speurhonden. Op het bedrijfsterrein zijn geen drugs aangetroffen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,938
Diesel1,755

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions