Clicky


Vijf nieuwe DAF's en vijf nieuwe Volvo's voor Lensveld Transport

Vijf nieuwe DAF's en vijf nieuwe Volvo's voor Lensveld Transport
06-03-2018 16:50 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

VLAARDINGEN - Chauffeurs van Lensveld Transport uit Vlaardingen, onderdeel van de LV Shipping & Transport Group, hebben zaterdag 3 maart, op een feestelijke wijze tien nieuwe vrachtwagens in ontvangst mogen nemen.

In het bijzijn van familieleden van de chauffeurs reikte Arjan de Bie, directeur Lensveld Transport, de sleutels van vijf DAF XF Super Space Cab trucks, waarvan twee type FTS 6x2 en van vijf Volvo Trucks van het type FH 460 Globetrotter XL uit.

Lensveld Transport is een familiebedrijf dat opgericht is in 1921, op de trucks is de nieuwe subtiele branding doorgevoerd. Dit is gedaan om de activiteiten van de groep beter weer te geven, transport is een belangrijk onderdeel, maar de dienstverlening van het bedrijf gaat veel verder. Met meer dan dertig eigen vestigingen wereldwijd biedt Lensveld een totaal pakket aan logistieke- en ondersteunende diensten.

Met de toevoeging van deze nieuwe trucks aan het wagenpark maakt Lensveld Transport zich klaar voor een mooie toekomst. Hierbij spelen de veiligheid, het werkplezier en het comfort van de chauffeur een hele belangrijke rol.