Clicky

 Nieuwe DAF CF 450 FT Space Cab voor De Takomst

Nieuwe DAF CF 450 FT Space Cab voor De Takomst
06-03-2018 09:30 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

WORKUM - Bedrijfswagen Service Friesland mocht maandag 5 maart op bezoek bij De Takomst in Workum. Aan het wagenpark van de Takomst mochten zij wederom een DAF CF toevoegen, alleen nu de New CF.

Het betreft een nieuwe DAF CF 450 FT Space Cab, in de Takomst uitvoering betreft dit zo weinig mogelijk kilo’s! (light weigth). De Takomst rijdt nu voort met de ongeëvenaarde, betrouwbare, veelzijdige, efficiënte New CF 450. Met toonaangevend chauffeurscomfort. Kortom, een allround truck met de Pure Excellence.

De Takomst uit Workum telt een vloot van twintig vrachtwagens welke in de vroege morgen al bij vele veehouderijen zijn te vinden. Na het inzamelen van de melk bij de veehouderij, vervoert De Takomst het zowel naar de melkfabrieken in Friesland als naar het zuiden van het land van de opdrachtgever Friesland Campina. Zo zult u de Takomst uit Workum van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat overal op het wegennet van Nederland zien.

De Takomst zal de nieuwe DAF CF 450 dan ook met name inzetten voor het RMO-transport. Waarbij de lage cabinevloer een vereiste is bij een truck in deze klasse.

Foto's

  • B. Kuil
    B. Kuil
  • B. Kuil
    B. Kuil
  • B. Kuil
    B. Kuil
  • Bek en Verburg BV
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,103
Diesel1,924

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions