Clicky

 
Transport Online - Nieuwe DAF CF 450 FT Space Cab voor De Takomst

Nieuwe DAF CF 450 FT Space Cab voor De Takomst

Nieuwe DAF CF 450 FT Space Cab voor De Takomst
06-03-2018 09:30 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

WORKUM - Bedrijfswagen Service Friesland mocht maandag 5 maart op bezoek bij De Takomst in Workum. Aan het wagenpark van de Takomst mochten zij wederom een DAF CF toevoegen, alleen nu de New CF.

Het betreft een nieuwe DAF CF 450 FT Space Cab, in de Takomst uitvoering betreft dit zo weinig mogelijk kilo’s! (light weigth). De Takomst rijdt nu voort met de ongeëvenaarde, betrouwbare, veelzijdige, efficiënte New CF 450. Met toonaangevend chauffeurscomfort. Kortom, een allround truck met de Pure Excellence.

De Takomst uit Workum telt een vloot van twintig vrachtwagens welke in de vroege morgen al bij vele veehouderijen zijn te vinden. Na het inzamelen van de melk bij de veehouderij, vervoert De Takomst het zowel naar de melkfabrieken in Friesland als naar het zuiden van het land van de opdrachtgever Friesland Campina. Zo zult u de Takomst uit Workum van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat overal op het wegennet van Nederland zien.

De Takomst zal de nieuwe DAF CF 450 dan ook met name inzetten voor het RMO-transport. Waarbij de lage cabinevloer een vereiste is bij een truck in deze klasse.

Foto's

 • Kivits Drunen
  Kivits Drunen
 • Versteijnen
  Versteijnen
 • Smilda
  Smilda
 • Van Keulen Transport
  Van Keulen Transport

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,198
Diesel2,069

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden