Clicky


Johnny de Mol terug naar SBS6

Johnny de Mol terug naar SBS6
06-03-2018 00:04 | Showbizz | auteur ANP

AMSTERDAM - Presentator Johnny de Mol keert in de zomer terug naar SBS6, waar hij een driejarig contract heeft getekend. Hij werkte sinds 2013 voor RTL.

Bij SBS6 gaat Johnny de Mol uiteenlopende programma’s presenteren zoals een grote studioshow, een muziekprogramma en een nieuwe variant op het thema van Johnny’s programma SynDROOM. Met dit programma won hij in 2015 de Gouden Televizier-Ring.

Johnny’s overstap naar het tv-bedrijf van zijn vader betekent ook de comeback van het programma Waar is de Mol?, dat van 2008 tot en met 2013 te zien was bij Veronica en SBS6. Johnny de Mol: "Bij de SBS-zenders ben ik niet alleen mijn carrière als presentator begonnen, ik ervaar er ook een nieuwe energie. De kans kwam voorbij om terug te komen en een aantal prachtige projecten op te pakken, en die grijp ik graag met beide handen aan."

"Johnny is kenmerkend voor waar we met SBS6 naartoe willen. Bij hem kun je vrolijkheid maar ook serieuze gesprekken en mooie verhalen verwachten", zegt directeur Remco van Leen van Talpa TV, de organisatie achter onder meer SBS6. "Hij is maatschappelijk betrokken en voelt aan wat er leeft in het land, maar hij is ook helemaal zichzelf in de spotlight van de grote tv-studio."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,179
Diesel1,956

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions