Voetballer Davide Astori van Fiorentina overleden

Voetballer Davide Astori van Fiorentina overleden

UDINE - Voetballer Davide Astori van Fiorentina is in zijn slaap overleden. Dat gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag in een hotel in Udine, waar Fiorentina verbleef ter voorbereiding op de competitiewedstrijd van zondag tegen Udinese.

De 31-jarige Astori was aanvoerder van Fiorentina, de huidige nummer tien uit de Serie A. Astori, die vermoedelijk een hartstilstand kreeg, speelde veertien interlands voor Italië.

Het duel tussen Udinese en Fiorentina gaat zondag niet door. Ook de wedstrijd tussen Genoa en Cagliari is afgelast. De spelers van die twee teams kregen kort voor aanvang te horen dat Astori was overleden. Mogelijk dat ook de andere wedstrijden in de Serie A van zondag niet doorgaan. Een besluit daarover wordt nog genomen.


Davide Astori lijkt natuurlijke dood gestorven

missing-image FLORENCE - De Italiaanse voetballer Davide Astori is volgens een eerste onderzoek een natuurlijke dood gestorven. "Tot nu toe verwijst niets naar zaken die geen natuurlijke oorzaak hebben", meldt officier van justit...

Transportrisico

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden
Uitgelichte Video

Voordelig Adverteren op Transport Online

Realtime Scheepsinfo

Weten welke schepen worden verwacht, hoelaat, uit welk land? U kunt het checken op onze speciale pagina met Realtime Scheepsinformatie

Meer realtime scheepsinformatie

facebook twitter LinkedIn Pinterest Volg ons op Instagram!

Tip de redactie
Tip de redactie!