Transport Online - Uitbreiding en nieuw warehouse E. van Wijk Logistics geopend

Uitbreiding en nieuw warehouse E. van Wijk Logistics geopend

Uitbreiding en nieuw warehouse E. van Wijk Logistics geopend
02-03-2018 18:54 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

GIESSEN - Vandaag, vrijdag 2 maart, heeft Bouwonderneming Stout de uitbreiding van de bedrijfshuisvesting van E. van Wijk Logistics in Giessen opgeleverd. E. van Wijk Logistics, gevestigd aan de Expeditiestraat op bedrijventerrein De Rietdijk, is gespecialiseerd in nationaal- en internationaal transport. Met een groot en divers wagenpark hebben zij een passend antwoord op vrijwel elke vervoersvraag. Vanwege uitbreiding en groei van de activiteiten, was uitbreiding van het bedrijfspand noodzakelijk.

De uitbreiding bestond uit de nieuwbouw van een cross-dock en opslaghal van 3.220 m2. Ook de realisatie van een hoogwaardig gekoelde GDP (good distribution practice) medicijnopslag met 1.750 m2 behoorde tot de opdracht. In deze gekoelde ruimte worden medicijnen opgeslagen voordat deze op gekoeld transport gaan. De ruimte voldoet aan de meest strenge eisen en regelgeving.

Nadat op 3 maart 2017 de eerste paal werd geslagen, startte Bouwonderneming Stout met de werkzaamheden. Tijdens de bouw gingen de activiteiten van het transportbedrijf gewoon door. Om de overlast zoveel mogelijk te beperken werden de bouwactiviteiten gefaseerd uitgevoerd. De eerste fase – de opslaghal – werd al in september 2017 opgeleverd. Met de overdracht van de tweede fase, de GDP-ruimte is het project nu compleet afgerond en staat E. van Wijk Logistics gesteld voor de toekomst.

Foto's: E. van Wijk Logistics | FacebookNieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,681
Diesel1,324

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions