Clicky


J & R Trucking professionaliseert door nieuwbouw in Tilburg

J & R Trucking professionaliseert door nieuwbouw in Tilburg
27-02-2018 10:34 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

TILBURG - Verdere professionalisatie is de komende tijd hét sleutelwoord bij J & R Trucking. Op het nieuw ontwikkelde industrieterrein Enschotsebaan, aan de rand van Tilburg verrijst op dit moment de nieuwe hoofdlocatie van transportbedrijf J & R Trucking. Voorzien van moderne kantoren, werkplaats, wasplaats en een beveiligde parkeerplaats voor de vrachtwagens.

Natuurlijk ontbreekt ook straks een ruimte voor de 'legendary after work party's' niet. Met deze nieuwbouw is J & R Trucking helemaal klaar voor de toekomst. Het zal de ruimte bieden om de succesvolle organisatie nog verder uit te bouwen en te professionaliseren, want de groei gaat onverminderd door.

Het moderne en vooral duurzame gebouw wordt in samenwerking met bouwbedrijf BKM en architectenbureau Arens en vd Heuvel grotendeels in eigen beheer gerealiseerd. Uiteraard volledig passend bij de bedrijfsfilosofie van J & R Trucking worden vooral de kleinere bedrijven uit de regio ingeschakeld. Het transport van materialen gebeurt waar mogelijk met J & R vrachtwagens. Om zo samen met de regionale ondernemers de bouw en afwerking van het pand op een hoogstaand niveau te realiseren.

"De eisen en verwachtingen zijn hoog. Net zoals we ook van onze gebruikelijke leveranciers verwachten", verduidelijkt Jasper Berlo, directeur van J & R Trucking.

J & R Trucking dat tot nu toe in 's-Hertogenbosch gevestigd is zal volledig naar de nieuwe locatie in Tilburg verhuizen. Dichterbij de klanten. Een nog betere service en hogere flexibiliteit met minder omrij kilometers aldus Berlo. Het grootste gedeelte van onze trouwe klantengroep komt nu eenmaal uit Tilburg.

Jasper Berlo, die mede aan de wieg stond van J & R Trucking startte in 2011 met één vrachtwagen. De afgelopen jaren is het ambitieuze bedrijf op eigen kracht uitgegroeid tot een volwaardig transporteur. Als snelle groeier behoord J & R al drie achtereenvolgende jaren tot het selecte gezelschap van de FD gazelle. Een flinke prestatie, zeker binnen de transportwereld.

Gericht op het dedicated transport zijn de trucks van J & R 24 uur per dag, 7 dagen in de week op de Nederlandse wegen te vinden. Daarvoor beschikt het bedrijf over zeven moderne vrachtwagens en vijftien professionele chauffeurs. Komende maand volgt alweer de volgende uitbreiding. De achtste vrachtwagen, welke op dit moment nog bij de fabrikant in bestelling is. “Want naast de nieuwbouw blijven die zaken natuurlijk ook gewoon doorgaan”, sluit Jasper Berlo af.