Clicky


Duikers zoeken naar vermiste Orlando Boldewijn

Duikers zoeken naar vermiste Orlando Boldewijn
26-02-2018 18:22 | Binnenland | auteur ANP

DEN HAAG - De politie zoekt maandagmiddag met duikers in het water bij de Haagse straat Böttgerwater naar de vermiste zeventienjarige Orlando Boldewijn.

"In de zoektocht naar #Orlando gaan duikers zo direct het ijskoude water in aan de #Böttgerwater in #DenHaag. Hou de aandacht voor zijn vermissing in stand en deel dit bericht!'', twitterde de politie.

De jongen verdween een week geleden, op 18 februari, na een afspraak in Den Haag. Sindsdien is er niets meer van hem vernomen, ook zijn mobiele telefoon is niet meer gebruikt. Daardoor houdt de politie er rekening mee dat Orlando iets is overkomen.

Hij had een afspraak via een dating-app en kwam daarna niet meer thuis. De politie heeft de man gesproken met wie Boldewijn had afgesproken en die gaf aan dat hij Boldewijn na hun ontmoeting heeft afgezet op de Böttgerwater in de wijk Ypenburg in Den Haag. Daarom zoeken duikers op die locatie. Volgens de man met wie de jongen een ontmoeting had, zou Boldewijn vanaf Ypenburg richting Rotterdam vertrekken. Sindsdien ontbreekt elk spoor.

Orlando maakte geregeld afspraken via sites en apps. Vrienden en familie lieten weten dat hij na deze afspraken nooit wegbleef. Ook miste hij nooit school- of werkverplichtingen.

Over zijn vermissing zijn bij de politie enkele tientallen tips binnengekomen.