Barbie, Samantha de Jong, doet aangifte van uitlekken seksvideo

Barbie, Samantha de Jong, doet aangifte van uitlekken seksvideo
24-02-2018 00:38 | Showbizz | auteur ANP

UTRECHT - Samantha de Jong, beter bekend als realityster Barbie, gaat aangifte doen omdat iemand een seksvideo waarop zij te zien is heeft gelekt. Degene die verantwoordelijk is voor de verspreiding van het filmpje had contact met Barbie gezocht en eiste een "flink geldbedrag” om de opname niet naar buiten te brengen. Toen De Jong hier niet in meeging, heeft de persoon de video naar buiten gebracht.

Dat heeft de woordvoerder van Barbie vrijdagavond gezegd. De opnames is gemaakt "ergens in het laatste kwartaal van 2017”, stelt hij. Hij noemt het "een opname uit de privécollectie van Samantha”. Over wie de dader is, doet hij geen uitspraken: "We leggen de zaak bij de politie neer en hopen dat het onderzoek snel zal uitwijzen die hier verantwoordelijk voor is.”

De Jong (28) deed halverwege januari een zelfmoordpoging. Dit deed een discussie aanzwellen over de nazorg van RTL voor realitysterren die plotseling in het middelpunt van de belangstelling komen te staan. "Dat iemand haar in deze fase van haar leven dit aandoet, is onmenselijk te noemen”, aldus haar zegsman. ,,Zij is zeer, zeer aangedaan.”

Het is niet de eerste maal dat De Jong wordt gechanteerd met pikante opnames. Toen zij net bekend was geworden dankzij haar optreden in Oh Oh Cherso was er ook een "grappenmaker uit de oude relationele sfeer” die haar chanteerde met pikante foto’s.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,767
Diesel1,452

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden