Clicky

 
Transport Online - Boetes voor slechte ladingzekering, kapotte remschijven, kale banden en geen geldig rijbewijs [+foto's]

Boetes voor slechte ladingzekering, kapotte remschijven, kale banden en geen geldig rijbewijs

Boetes voor slechte ladingzekering, kapotte remschijven, kale banden en geen geldig rijbewijs [+foto's]
23-02-2018 11:20 | Controles | auteur Redactie [FE]

BRUCHMÜHLBACH-MIESAU(D) - De Duitse politie heeft donderdag op de Duitse A6 een controle gehouden op het vrachtverkeer. De speciale aandacht ging uit naar de vrachtwagenchauffeurs en de technische staat van hun voertuigen.

Tijdens de controle ontdekten de agenten significante voertuigdefecten. Zo was de remschijf van een oplegger uit Oost-Europa op meerdere plekken gescheurd.

Een andere vrachtwagenchauffeur had zijn lading niet voldoende gezekerd en de banden van zijn oplegger waren gedeeltelijk al zonder profiel.

De bestuurder van weer een andere vrachtwagen reed zonder geldige bestuurderskaart en kon eveneens geen geldig rijbewijs tonen. In een periode van drie weken had hij de bestuurderskaart van zijn werkgever gebruikt.

Naast twee strafrechterlijke onderzoeken werden er ook procedures opgestart wegens economische delicten. Verder werden er een aantal boetes uitgeschreven.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,935
Diesel1,909

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden