Clicky


Booi Karrosserieën overgenomen door Dubbeldam Groep

Booi Karrosserieën overgenomen door Dubbeldam Groep
21-02-2018 11:14 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

ZWIJNDRECHT - Booi Karrosserieën, specialist op het gebied van produceren van laadbakken en opbouwen van autolaadkranen, heeft zich per 1 maart 2018 bij de Dubbeldam Groep gevoegd. Met de overname van de carrosserieënspecialist breidt de Dubbeldam Groep, actief in de schadeherstelbranche- en de maakindustrie, haar dienstenpakket verder uit en wordt eveneens de slagkracht vergroot.

Het tot stand komen van de samenvoeging tussen Dubbeldam en Booi is een logische stap gezien de achtergrond van beide bedrijven. Daar waar de schadeherstel-tak van de Dubbeldam Groep zich richt op het schadeherstel van trucks, bussen en zwaar materieel is het specialisme van Booi juist gericht op de bouw en levering van opbouwen, trailers en ander rollend materieel.

Daarnaast heeft het volledige dienstenpakket van Booi, naast dat het trailers, laadbakken en opleggers bouwt, ook alle mogelijkheden in huis voor onderhoud, reparaties en keuringen voor zowel de carrosserie als de laadklep en is daarmee ook een van de toonaangevende spelers in de branche. De 28 medewerkers van Booi gaan allemaal over naar de nieuwe eigenaar.

Het zo naadloos op elkaar aansluiten van de diensten maakt dat de samengevoegde bedrijven bestaande- en nieuwe klanten van A tot Z kunnen bedienen. Met de overname van Booi krijgt het brede dienstenpakket van de Dubbeldam Groep een waardevolle toevoeging en is volledige ontzorging op het gebied van schadeherstel en carrosseriebouw een feit.

Dit maakt het voor klanten eenvoudig om uiteenlopende vraagstukken omtrent schadeherstel en opbouw van trucks, trailers, laadbakken, opleggers en autolaadkranen bij eenzelfde partij onder te brengen.

Dubbeldam Schade Zwijndrecht en Booi zijn beide in Zwijndrecht gevestigd en liggen op slechts 500 meter van elkaar. De bedrijven zijn elkaar dan ook niet vreemd en hebben in het verleden al verschillende malen succesvol samengewerkt.

Met gezamenlijk meer dan 120 jaar ervaring staan Dubbeldam Schade en Booi Karrosserieën garant voor uitstekende service en kwaliteit.