Clicky


HM Group heeft V.V.T. Europa overgenomen

HM Group heeft V.V.T. Europa overgenomen
20-02-2018 11:10 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie [FE]

HM Group, moederbedrijf van Hooymeijer en Tunderman, heeft sinds 1 januari 2018 V.V.T. Europa uit Geldermalsen overgenomen. Dat heeft HM Group vandaag bekendgemaakt.

Aan deze overname liggen groei, een verbeterde waardepropositie en schaalvoordelen ten grondslag. V.V.T. Europa wordt voor de zomer geïntegreerd in Hooymeijer Container Transport. De overname zorgt voor een capaciteit van meer dan 140 voertuigen. Hiermee kunnen de relaties van beide bedrijven nog beter bediend worden. Verder biedt HM Group een compleet pakket logistieke diensten waar al onze relaties van kunnen profiteren.

De combinatie van de ruime ervaring van Hooymeijer Container Transport en het intermodale netwerk van V.V.T. Europa zorgt voor vele schaalvoordelen waardoor de markt nog beter, sneller en efficiënter bediend kan worden. Beide bedrijven zetten sterk in op ICT en automatisering en hun mensen. Met gebundelde krachten kunnen zij een nog betere waardepropositie aan klanten bieden. "Tot slot hebben we samen een grotere slagkracht als het gaat om innovaties en het investeren in onze mensen. Voor de zomer wordt V.V.T. Europa geïntegreerd in Hooymeijer Container Transport."

HM Group, waaronder de bedrijven Hooymeijer en Tunderman ressorteren, staat bekend als een allround logistiek transport- en havenbedrijf. Hooymeijer, als sinds 1935 actief in de Rotterdamse haven, biedt de specialisaties containertransport, speciaal transport, warehousing & customs en stuwage. Tunderman, opgericht in 1972, biedt de unieke combinatie van een eigen freight station in combinatie met een groupagedienst. Goederen die ’s ochtends in Rotterdam geladen zijn, worden door Tunderman dezelfde dag binnen een straal van 100 kilometer gelost.

V.V.T. Europa is gespecialiseerd in het vervoer van HVC-goederen, one way én roundtrip van containers, containertransport met Genset en haar Intermodal Transport Service. Zij is een logistieke partner die alom geprezen wordt om haar betrouwbaarheid en efficiëntie. Dit is terug te zien in bijvoorbeeld de recent ontvangen Lean & Green Award, TSR-certificering en haar AEO-vergunning. V.V.T. Europa is trots op haar flexibele dienstverlening en staat dus ook 24/7 paraat voor haar klanten, ook in het weekend en de feestdagen.