Transport Online - Hiab investeert in een nieuw installatiecentrum in Meppel

Hiab investeert in een nieuw installatiecentrum in Meppel

Hiab investeert in een nieuw installatiecentrum in Meppel
19-02-2018 10:05 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

MEPPEL - Hiab, onderdeel van Cargotec, zal tijdens het eerste kwartaal van 2018 een nieuw fabrieksinstallatie- en competentiecentrum openen in Meppel, Nederland. Het nieuwe centrum gaat FrameWorksTM-hulpframes, vrachtwagencarrosserieën en complete voertuigoplossingen voor het Europese klantenbestand van Hiab produceren. Tevens zal het, het wereldwijde competentiecentrum voor Hiab FrameWorks-installaties worden en distributiecentrum voor Hiab FrameWorks-kits.

"In 2016 hebben we HIAB FrameWorks op de markt geïntroduceerd, een modulair systeem waarmee we de klant een vooraf vervaardigd, kant en klaar subframe aanbieden dat is afgestemd op de gekozen truck. Bij de ontwikkeling van het FrameWorks-concept wilden we speciale aandacht besteden aan de algehele kwaliteit en veiligheid van de opbouw, de opbouwtijd verkorten en de producten sneller gebruiksklaar hebben voor onze klanten. In het begin was dit nieuwe concept enkel beschikbaar voor onze zware reeks laadkranen, maar we hebben het aanbod uitgebreid met oplossingen voor de Hiab-kranen met een middelzwaar en licht hefvermogen, LOGLIFT- en JONSERED kranen voor bosbouw en recycling, alsook voor MULTILIFT-containersystemen", aldus Marcel Boxem, Director, Heavy Range Loader Cranes bij Hiab.

Het nieuwe installatiecentrum levert de klant volledig berekende, ontworpen en geteste installaties van een hoog kwaliteits- en veiligheidsniveau dankzij het zeer gecontroleerde installatieproces door ervaren Hiab-professionals.

"Met het nieuwe fabrieksinstallatiecentrum leveren wij snelle en betrouwbare complete oplossingen met optimale prestaties van de apparatuur. Het centrum gaat daarnaast expertise delen over FrameWorks-installaties met partners en met onze eigen installatiewerkplaatsen", aldus Joakim Andersson, Senior Vice President, Loader Cranes bij Hiab.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,267

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions