Nieuwe DAF XF en CF voor Addink Distributie

Nieuwe DAF XF en CF voor Addink Distributie
16-02-2018 15:49 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

ZUTPHEN - In de week van Valentijn zijn er twee nieuwe "beauty’s" afgeleverd aan Addink Distributie uit Zutphen. Een gloednieuwe DAF XF en een DAF CF gaan het wagenpark van Addink sieren.

Er is gekozen voor de vernieuwde MX11 motoren. Een laag eigen gewicht, hoge prestaties en een goede uptime. Voor zowel de XF als de CF de perfecte keus in deze takt van sport. Beide auto’s zullen voornamelijk gaan rijden op het binnenland. De CF met 410pk is daar uitermate geschikt voor met zijn lage instap.

Met maar twee treden verhoogd dit de ergonomie enorm. Er zijn echter ook voorkeuren en Addink luister graag naar zijn chauffeurs. Zij zijn immers de ambassadeurs voor het bedrijf. De tweede trekker moest iets meer "body" hebben. Hierdoor is er gekozen voor de XF die voorzien is van 450pk. Een ruim gespecificeerde auto die gezien mag worden.

Addink uit Zutphen is al sinds begin negentiende eeuw een begrip in de omgeving. In 1955 is men begonnen met de eerste vrachtwagen en sindsdien bestrijken de karakteristieke roodgele vrachtwagens de gehele Benelux. Kooiaap transporten, richting particulieren en bouwplaatsen.

Transport & Distributie, het complete proces neemt Addink uit handen. Opslag & Warehousing, op en overslag op hun beveiligde locatie. Verhuizingen, minimale stress met een optimaal resultaat. Gecontroleerd groeien, kansen benutten en kwaliteit leveren. Dat is Addink Distributie uit Zutphen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,787
Diesel1,468

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden