Aanhoudingen voor diefstal en heling bij logistiek bedrijf

Aanhoudingen voor diefstal en heling bij logistiek bedrijf
14-02-2018 13:57 | Algemeen | auteur Redactie [FE]

DRIEBERGEN/SILVOLDE - De politie heeft maandag 12 februari in Silvolde twee mannen uit die plaats aangehouden voor diefstal en heling. Een 23-jarige man wordt verdacht van diefstal van goederen bij een logistiek dienstverlener. Deze man verkocht de goederen vervolgens met een 22-jarige Silvoldenaar via het internet.

Het logistiek bedrijf in de Achterhoek deed in januari aangifte van diefstal van consumentengoederen die in het bedrijf waren opgeslagen. Het bedrijf zelf, en daarna medewerkers van de Dienst Infrastructuur van de Landelijke Eenheid stelden een onderzoek in kwamen een medewerker van het bedrijf op het spoor die  vermoedelijk regelmatig goederen ontvreemdde. Verder onderzoek wees uit dat de verdachte samen met de andere verdachte uit Silvolde de gestolen goederen via het internet te koop aan bood. 

Multitools

Na de aanhouding gisteren is de woning van de hoofdverdachte doorzocht. Daarbij zijn een enorme hoeveelheid goederen aangetroffen die waarschijnlijk allemaal afkomstig zijn uit het logistieke bedrijf. Het betrof voornamelijk consumentengoederen zoals parfums, deodoranten, messen, multitools maar ook kleding.

Daarnaast is een bedrag van ongeveer 3000 euro in contanten aangetroffen. Alle spullen, twee pallets vol, en ook de auto van de verdachte zijn in beslag genomen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,772
Diesel1,471

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden