Transport Online - Corneel Geerts Transportgroup wil TransMission België overnemen

Corneel Geerts Transportgroup wil TransMission België overnemen

Corneel Geerts Transportgroup wil TransMission België overnemen
13-02-2018 18:42 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie [FE]

VILVOORDE - De Belgische Corneel Geerts Transportgroup is onderhandelingen gestart met TransMission Nederland om de activiteiten van TransMission in België over te nemen. Dat meldt Marc Geerts dinsdagavond.

"Als transportbedrijf met meer dan een halve eeuw ervaring zetten we al enkele jaren toenemend in op logistieke dienstverlening als logisch complement op onze transportactiviteiten. Een logische verderzetting is nu de overname in Vilvoorde waar een capaciteit van 25.000 m2 met 18 laadkades de verder groei moet kunnen ondersteunen", aldus Marc Geerts.

Sinds kort treedt de Corneel Geerts Transportgroup naar buiten met een nieuwe identiteit. Een deel van het vrachtwagen- en trailerpark is al aangepast en deze operatie gaat gestaag verder. Het nieuwe logo met intensere kleuren symboliseert de verjonging van het bedrijf, waar de jongste generatie, Sven, Kevin en Kenneth, is ingestapt en profileren zich als de derde generatie in de groep met elk hun specialiteit.

Transmision is het grootste samenwerkingsverband van zelfstandige transport- en distributiebedrijven in Nederland en België. Ze hebben achttien partners (onafhankelijke familiebedrijven) en verzorgen met 1.200 medewerkers en 500 vrachtwagens dagelijks 14.000 zendingen in de Benelux.

TransMission is specialist in fijnmazige distributie van een colli tot palletzendingen. TransMission België bestaat uit vier depots in Brussel (Vilvoorde), Deinze (Gent), Genk en G.D. Luxemburg.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,267

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions