Transport Online - Sent Waninge DAF dealer van het Jaar 2018

Sent Waninge DAF dealer van het Jaar 2018

Sent Waninge DAF dealer van het Jaar 2018
09-02-2018 09:30 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

EINDHOVEN - Van een klein familiebedrijf in 50 jaar naar een onderneming met zes vestigingen; DAF dealer Sent Waninge bewijst dat dat lukt door inspelen op wensen van klanten en door goede resultaten met truckverkoop en omzet in parts. Het bedrijf is dan ook uitgeroepen tot DAF Dealer van het Jaar 2018. Jan van Keulen, Managing Director DAF Nederland heeft de oorkonde en de award uitgereikt tijdens de jaarlijkse dealermeeting op 8 februari.

"Vanzelfsprekend zijn we trots op het binnenhalen van de titel dealer van het jaar 2018", stelt Jan Prins, Algemeen Directeur van Sent Waninge. "We zien dit als een bevestiging van ons streven om de hoogste kwaliteit in alle opzichten te behalen. Het is een waardering voor al onze medewerkers die zich in onze vestigingen dagelijks inzetten om zo goed mogelijk scoren. Dit motiveert ons om in de toekomst dit hoge niveau vast te houden."

Goede doordachte aanpak

Sent Waninge scoort al jaren uitstekende resultaten. Eerder, In 2012, is deze dealer ook al gelauwerd met de titel DAF Dealer van het Jaar. Jan van Keulen: "De vergroting van het rayon enkele jaren terug en met name de daarna doorgevoerde professionalisering heeft Sent Waninge als dealer sterker gemaakt dan ooit tevoren. De truckomzet is in vier jaar meer dan verdubbeld. Al drie jaar op rij is de Parts Award in de wacht gesleept. Door inzet van een werkplaats-app en alle nieuwe beschikbare technologie is de hoeveelheid onderhanden werk gehalveerd en tegelijk het aantal First Time Right werkplaatsreparaties sterk verbeterd. Tekenend voor deze Dealer is een no-nonsense cultuur van aanpakken en een grote drive voor resultaat. Op dat resultaat mag het hele team terecht trots zijn."

Ook duurzaamheid hoog in het vaandel

Sent Waninge heeft zes vestigingen, verdeeld over Drenthe, Groningen en Overijssel. De dealer investeert continu in ontwikkeling en verbetering. In 2017 is bijvoorbeeld het certificaat Erkend Duurzaam verkregen. Dit is het bewijs dat Sent Waninge in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd. "Als geen ander kunnen wij onze klanten informeren over de mogelijkheden van schone mobiliteit. Daarbij denken we verder dan alleen de trucks die we verkopen; ook in onze werkplaats wordt op een duurzame manier gewerkt met duurzame materialen."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,845
Diesel1,509

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen