Clicky


Eerste paal nieuwe distributiehal van der Werff Logistics geslagen

Eerste paal nieuwe distributiehal van der Werff Logistics geslagen
08-02-2018 15:07 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

HEERENVEEN - Op 5 februari hebben Ritske Pieter Tulner en Doeke van der Werff, zonen van de directeuren Arjen Tulner en Theo van der Werff de 1e paal geslagen voor de realisatie van een hoogwaardige nieuwbouw hal van 2.500 m2. Door voortdurende groei zijn we deze uitbreiding hard nodig om te voldoen aan de vraag van onze opdrachtgevers.

De oplevering zal rond de bouwvak zijn.

Van der Werff Logistics is in 1916 ontstaan en uitgegroeid tot een professionele logistieke dienstverlener die actief is in het transporteren, warehousing en distribueren van goederen en lading in voornamelijk de Benelux, Frankrijk en Duitsland.

Het wagenpark bestaat uit 175 eenheden waaronder volumecombi’s, megatrailers, tautliners, open trailers, uitschuiftrailers, eurodiepladers en trucks met kranen.

De organisatie wordt aangestuurd vanuit de hoofdvestiging in Heerenveen en nevenvestiging in Elshout, daarnaast beschikt het bedrijf over verschillende standplaatsen verspreid over heel Nederland. Op de hoofdvestiging in Heerenveen beschikt het ebdrijf over een eigen volledig geoutilleerde werkplaats voor ons eigen materieel, tankstation en automatische wasstraat.