Zevende Mercedes-Benz Actros voor De Hart Temperature Controlled Transports

Zevende Mercedes-Benz Actros voor De Hart Temperature Controlled Transports
08-02-2018 11:32 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

HEUSDEN - Recentelijk heeft De Hart Temperature Controlled Transports uit Heusden de zevende Mercedes-Benz Actros in hun wagenpark in ontvangst genomen van Rüttchen Automotive B.V. vestiging Gorinchem.

De Mercedes -Benz Actros is voorzien van de 480 PK sterke motor. Deze zuinige motor heeft een koppel van 2300Nm. De Schmitz opbouw is verzorgd door Bouwheer uit Zeewolde. De laadbakken zijn voorzien van een dubbel stock vloer waardoor er maar liefst 76 europallets vervoerd kunnen worden of zelfs 49 cc karren. Tevens is de combinatie voorzien van de nieuwste stille Carrier onderbouw koelmotoren.

“Waarom er wederom voor de Mercedes-Benz Actros is gekozen? Het zeer gunstig brandstof verbruik, de lage onderhoudskosten en de uitstekende relatie met de vestiging Gorinchem van Rüttchen Automotive”, aldus Bas den Dekker, eigenaar van De Hart Transport.

Familiebedrijf De Hart Transport bestaat sinds 1936 en is gevestigd in Heusden. De Hart Transport biedt zorg en aandacht voor ieder transport, of het nu gaat om food of non-food en transport in binnen-of buitenland.

De Hart levert optimaal kwalitatief hoogstaand maatwerk. De goed opgeleiden chauffeurs gaan op pad met het meest moderne materieel. De Hart is gespecialiseerd in groupage als Full Truck Load van geconditioneerd en ongeconditioneerde producten binnen Nederland, Duitsland en Zwitserland.

Truckoccasions

Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier