Nieuwe DAF XF FTG 480 voor KTF Harlingen

Nieuwe DAF XF FTG 480 voor KTF Harlingen
07-02-2018 09:57 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

HARLINGEN - Bedrijfswagen Service Friesland mocht vandaag de sleutels overhandigen van een New DAF XF FTG 480 Super Space Cab aan KTF in Harlingen.

De New DAF XF FTG 480 voorloopas trekker is uitgevoerd met een PACCAR-MX-13 motor, en een TraXon automatische versnellingsbak, 12 versnellingen. Op de DAF XF FTG 480 zijn door Bedrijfswagen Service Friesland speciale brandstoftanks gebouwd, waardoor deze trekker meer als 1000 liter brandstof mee kan nemen. Hiernaast zijn er door BSF mooie opbergkisten opgebouwd, waarin de chauffeur de nodige gereedschappen kan opbergen. Een compleet plaatje van een Pure Excellence DAF XF trekker, met de nodige handigheden waarmee de chauffeur vooruit kan.

Kraanverhuur Transport Friesland, en in de volksmond KTF genoemd, is gevestigd in Harlingen. KTF Harlingen BV is het juiste adres voor het huren van een kraan. Voor zowel grote als kleine projecten biedt KTF Harlingen altijd een passende oplossing. Technologische ontwikkelingen volgen ze op de voet en het kranenpark wordt dan ook regelmatig uitgebreid.

In het moderne machinepark van KTF staan diverse telescoopkranen, hijskranen en mobiele kranen met een hijsvermogen van 35 tot en met 200 ton. Zij verrichten hijswerkzaamheden in onder andere de scheepsbouw, woning- en utiliteitsbouw, on- en offshore en bergingen. Daarnaast verhuren en verkopen wij ook kraanonderdelen. En niet alleen in Friesland. Ook Groningen, Drenthe en een deel van Noord-Holland behoren tot het werkterrein van Kraan Transport Friesland. Tevens bedienen zij Terschelling en Vlieland. Hier hebben zij twee vaste kranen gestationeerd.

KTF Harlingen BV heeft een goed onderhouden en hoofdzakelijk nieuwe vloot van hoogwerkers. Zij verhuren hoogwerkers in diverse uitvoeringen.

KTF Harlingen BV heeft een aantal speciale transportcombinaties waarmee zij exceptioneel transport uitvoeren. Zij hebben in de loop der jaren veel ervaring opgedaan met speciaal transport. Zij regelen niet alleen het speciaal transport. Ook het aanvragen en verkrijgen van ontheffingen in binnen- en buitenland en het verzorgen van begeleidende voertuigen kan allemaal bij KTF geregeld worden. Het werkgebied is heel Europa, Groot-Brittannië en Scandinavië.

Naast het speciaal transport kunnen zij natuurlijk ook regulier transport voor u verzorgen. Daarnaast kunt u ook bij KTF terecht voor dieplader en semidieplader verhuur, dieplader transport en uitschuifbare opleggers.

Aan dit prachtige bedrijf wordt deze stoere New DAF XF FTG 480 Super Space Cab toegevoegd. Gespoten in de bedrijfskleuren waarmee KTF nationaal en internationaal bekend is. En hierbij het mooie logo van KTF duidelijk geplaatst op de Super Space Cab.

Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier