Clicky

 
Transport Online - Nieuwe DAF XF FTG 480 voor De Vlas Transport

Nieuwe DAF XF FTG 480 voor De Vlas Transport

Nieuwe DAF XF FTG 480 voor De Vlas Transport
03-02-2018 15:15 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

HARLINGEN - Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een nieuwe DAF XF FTG 480 Super Space Cab aan De Vlas Transport in Harlingen. Het betreft voor Bedrijfswagen Service Friesland de 10e truck in 2018, en wat voor een truck!

Het is voor het eerst dit jaar dat BSF de DAF XF FTG 480 Super Space Cab af mocht leveren als een New DAF XF FTG 480. De New XF FTG 480 voorloopas trekker is uitgevoerd met een PACCAR MX-13 motor. En een New Traxon geautomatiseerde versnellingsbak met 12 versnellingen. Verder is de New XF FTG 480 voorloopas trekker voorzien van speciale opgebouwde brandstoftanks, waardoor deze trekker meer als 1000 liter brandstof mee kan nemen. De brandstoftanks zijn opgebouwd door Bedrijfswagen Service Friesland.

De New DAF XF FTG 480 heeft een zeer ruime cabine. De nieuwe exclusieve New DAF XF vormt het toppunt van luxe en comfort. 

Het fraai vormgegeven en duidelijke instrumentenpaneel heeft een nieuwe styling voor nog betere leesbaarheid. Het infopaneel voor de chauffeur biedt meer informatie voor meer comfort en efficiency. Om de chauffeursprestaties nog verder te verbeteren, werden de instellingen logischer ingedeeld en bevat de Driver Performance Assistant (DPA) nog meer tips voor zuinig rijden.

Het volledig nieuwe klimaatregelsysteem blinkt uit in comfort en gebruiksgemak. Dit systeem omvat one-touch ontwasemen, standventilatie, standverwarming met timer, restwarmte en automatische recirculatie, en kan worden bediend vanaf het bedieningspaneel in de achterwand. Tevens is dit voertuig voorzien van een fraai vormgegeven stand airco. Welke in het dakluik wordt geplaatst, en in het aerodynamische pakket van het voertuig past.

Met een wagenpark van ruim 50 auto’s staat in Harlingen een hypermoderne bedrijfsaccommodatie van De Vlas Transport.

Nu alweer vier generaties de Vlas die de hier scepter zwaaien. Meegegroeid met de tijd qua logistiek, materiaal en automatisering. En nog steeds geldt de oude slogan: “de Vlas laadt wat per as gaat.’

Van stuksvervoer tot groupage. Van diepvriesvracht tot buitenmaatlading, en van diepladers tot Convoi Exceptioneel: de Vlas transport staat ervoor. De thuisbasis is aan het Wad: Harlingen. Maar de Vlas werkt nationaal en internationaal, en op de Waddeneilanden. De rode De Vlas-trucks komt u overal tegen.

Aan dit prachtig mooie wagenpark van ruim 50 auto’s wordt deze mooie New DAF XF FTG 480 Super Space Cab toegevoegd.

Foto's

 • N. van Leeuwen Transport
  N. van Leeuwen Transport
 • Van Keulen
  Van Keulen
 • Van Regteren
  Van Regteren
 • Heerkens
  Heerkens

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,944
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions